English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

China Raised Floor Online Marketplace

China Raised Floor Online Marketplace

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kroundeno
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : $1,000,000-$5,000,000
Export pct : 70% - 80%

China verhoogde vloer Online Marketplace met de productie, verkoop en technische after-sales service als een geheel, actief in de professionele producten.
Hier is een verzameling van grote merken fabrikanten in China Business Field. Wij bieden alleen hoge kwaliteit van het product.
De fabrikanten hebben hoogwaardige professionele technici en geavanceerde moderne productie apparatuur.Alle van de producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en worden zeer gewaardeerd in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele world.Their goed uitgeruste faciliteiten en een uitstekende kwaliteitscontrole in alle stadia van productie stellen ons in staat om de totale tevredenheid van de klant te garanderen.

Als gevolg van onze kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice, hebben ze gekregen een wereldwijd verkoopnetwerk het bereiken van Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en West-Europa.
Het Platform zal diep geworteld in de Chinese producten nieuwe-fase bedrijf, beter aangepast en bloeien.

Als u eisen, klikt u op de productpagina's "Contact Now" 'fabrikanten. De leveranciers "knop of direct contact producten verkopen zal antwoorden op uw e-mail.

Contactgegevens
China Raised Floor Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)